Translate this Page

Brocante meubels Brocante servies, Brocante accessoires Brocante accessoires, brocante quilts Interieurtips

Het bestellen van artikelen uit de webwinkel

U kunt Uw bestelling plaatsen door middel van de bestelknop bij ieder artikel. De bestelde artikelen worden verzameld op een bestellijst (winkelwagentje). U kunt bij ieder artikel de inhoud van uw bestellijst bekijken en evt. wijzigen. De bestelling is pas daadwerkelijk geplaats als u alle benodigde gegevens, naam, adres etc, hebt ingevuld. U krijgt automatisch een bevestigings e-mail van de geplaatste bestelling.
Daarna worden de bestelde artikelen 10 dagen voor U gereserveerd.
In die periode krijgt U de gelegenheid om de nota te voldoen per bank/giro-overschrijving. Mocht de betaling niet binnen zijn op de vervaldag, dan krijgt u een herinnering via e-mail.Wanneer de betaling niet meer bijgeschreven wordt die dag, vervalt de reservering.
Uw bestelde artikelen komen dan weer online en kunnen door anderen worden besteld. Kunt U de nota niet binnen 10 dagen voldoen wegens omstandigheden? Dan graag per mail of telefoon kenbaar maken. Er wordt rekening gehouden met feestdagen en weekenden bij Uw overschrijving. Overschrijven via internetbankieren geniet de voorkeur gezien de snelle afhandeling. Dat betekent ook dat U uw pakje sneller in huis heeft.
De bestelde artikelen blijven eigendom van Wonen "con Amore" tot U de nota heeft voldaan.

Verzending van Uw pakket(je)

Na betaling wordt de bestelling degelijk verpakt in daarvoor bestemd materiaal en verzonden met TNT post. U dient rekening te houden met de geldende tarieven voor pakketten van TNT post. De prijzen van de artikelen zijn dus exclusief de verzendkosten.
De verzendkosten voor een BASIS pakket tot 10 kg = € 6,75. Voor platte pakjes die door de brievenbus kunnen geldt uiteraard een ander tarief. Dit gaat naar afmeting en gewicht.
Op deze site kunt U alles over posttarieven vinden: http//www.tntpost.nl/voorthuis/


Webdesign © Olaf van 't Veer, Den Haag