Translate this Page

Prodotti Shabby Chic Brocante é Antichitá Prodotti per Arredamento Styling Informazione
Wonen "con Amore" hanteert de volgende, standaard, verkoop-voorwaarden:


Algemene verkoopvoorwaarden

 • Bestellen

  Wanneer u bestelling plaatst, gaan wij ervan uit dat u aangegeven product wenst te ontvangen. U krijgt een email van ons ter bevestiging met daarin uw bestelnummer, het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) en de betalingsvoorwaarden.

 • Annuleren bestelling

  U heeft wettelijk gezien 7 weekdagen de tijd op uw bestelling terug te komen.  Mocht u reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, krijgt u het overgemaakte bedrag terug gestort op uw bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kunt u dit op eigen kosten retour zenden. Na goed ontvangst krijgt u de aankoopkosten retour.

 • Betalingsvoorwaarden

  Betaling geschiedt vooraf via bank- of giro overschrijving. In de bevestiging per email die u tegen deze tijd heeft ontvangen, vindt u alle gegevens om het bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 7 weekdagen aan ons over te maken. Wanneer na deze periode geen betaling is ontvangen, wordt automatisch de bestelling teniet gedaan. Mocht u alsnog de producten wensen te ontvangen, plaats dan een nieuwe bestelling.

 • Verzending

Verzending (op eigen risico) wordt verzorgd via de TNT. In principe versturen wij standaard, tenzij u anders wenst. Wij houden de tarieven van de TNT aan http//www.tntpost.nl/voorthuis/

NB afhalen is ook mogelijk.

Een tafel of meubel die binnen de volgende maten valt is k per post te bezorgen en hiervoor geldt hetzelfde als voor een doos: de volgende dag bij u aan de deur.
Maximumformaat: 140 x 78 x 58 cm
Maximumgewicht: 30 kg
De kosten zijn dan €6,20 voor doos onder de 10 kg, kleine meubels €12,50 en voor grote meubels €15,-
 • Verantwoordelijkheid

Wij gaan ervan uit dat u eigenaar bent van uw bestelde product, zodra de betaling hiervan heeft plaatsgevonden.
Wonen "con Amore" zal uw product met zorg behandelen en overdragen aan de TNT.

Verzending van uw bestelling is, zoals beschreven, op eigen risico. U kunt aangeven uw producten aangetekend/ verzekerd te laten versturen om dit risico in te perken. Wanneer u dit niet aangeeft, is de verzending volgens standaard procedure.
Wonen "con Amore" kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies danwel schade tijdens het transport.

 • Levertijd

Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van Wonen "con Amore" een bevestiging. Daarin wordt duidelijk gemaakt wanneer uw bestelling wordt overgedragen aan de TNT. Dit zal doorgaans binnen 5 werkdagen het geval zijn. In geval van overmacht wordt dit afzonderlijk bekeken, uiteraard in goed overleg met u, de klant.

Mocht u hierover verzoeken danwel vragen hebben, kunt u altijd even contact opnemen via de email
Wonen-con-amore@live.nl.

 • Garantie en Aansprakelijkheid

U heeft, zoals gezegd, 7 weekdagen de tijd op uw bestelling terug te komen, dan wel te wijzigen.

Mocht u ondanks alles niet tevreden zijn over het product kunt u deze, binnen 8 werkdagen na betaling en op eigen kosten retourneren. Bij goed ontvangst krijgt u uiteraard de kosten van het product retour.

Bij klachten, tips en of ideen verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen.

 • Aanvaarding voorwaarden

Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat u akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden.

 • Privacy

Uw adresgegevens en emailadres worden bewaard, uitsluitend voor onze eigen administratie. Uw gegevens worden dus niet doorgegeven aan derden!

 • Betrouwbaarheid

  Wonen "con Amore" staat bij de Kamer van Koophandel Rijnland geregistreerd onder nummer 28118094. Wonen "con Amore" heeft veel respect voor haar klanten en treed graag in contact met haar klanten. Zij besteedt zorg aan uw bestelling. U kunt voor vragen altijd contact opnemen!

 • Kwaliteit

  Wonen "con Amore" doet zijn uiterste best om steeds een goede kwaliteit meubelen en artikelen te leveren voor een leuke prijs. Alle meubelen zijn voor verkoop nagekeken door een timmerman en zonodig gerestaureerd zodat U een goed product krijgt. Aangezien wij voornamelijk oude meubelen/artikelen verkopen kunnen wij op ons assortiment brocante artikelen geen garantie geven en zijn dan ook niet aansprakelijk voor verborgen gebreken.
 • Houtworm

  Alle meubelen worden uit voorzorg tegen houtworm behandeld en nadien goed gecontroleerd of een verdere behandeling nodig is. Soms kan het gebeuren dat een meubelstuk snel na binnenkomst verkocht wordt,mocht hij nog niet behandeld zijn geven wij dit te allen tijde aan U door, en ontvangt U van ons uit voorzorg een goed bestrijdingsmiddel. Maar 100% garanderen dat het meubelstuk in toekomst ongedierte vrij zal blijven kan niemand, aangezien deze gewoon door het open raam of met het haardhout binnen komen. Zij zullen dan ook de voorkeur aan een oud meubelstuk geven. Regelmatige kontrole en eventuele jaarlijkse preventive behandeling met een ongediete middel is aan te raden.
 • Schilderwerk:

  Onze meubels worden met kwalitatief hoogwaardige verf geschilderd en afgewerkt. Maar aangezien wij soms niet weten waarmee een artikel vroeger behandeld werd kunnen wij geen garantie op het schilderwerk geven.
 • Werking van het hout:

  Het hout kan nog zo oud zijn, het zal te allen tijden door invloed van warmte en vocht blijven werken. Houd daar rekening mee.Hier hebben wij geen invloed op en kunnen daarvoor ook niet aansprakelijk worden gesteld. Wel kunt U zelf ervoor zorgen deze werking te beperken. Ons advies om werking van het hout te beperken is: ervoor te zorgen dat er altijd door middel van waterbakjes aan de radiatoren een constante luchtvochtigheid van ca. 55 -70 % in Uw kamer heerst. Dit is niet alleen veel beter voor de meubelen, maar ook voor de leefomgeving.


M.v.g. Wonen "con Amore"

Webdesign © Olaf van 't Veer, Den Haag